Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

New Year Resolutions



Πρώτο ποστ για την καινούργια χρονιά, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την αλλαγή του χρόνου. ...3,2,1 φτου και βγήκε το 2010, η απαρχή της νέας δεκαετίας. Παράξενο, περίεργο, ανατρεπτικό, εκρηκτικό και απροσδόκητο ήταν το 2009 που τώρα αναπαύεται στο παρελθόν, κόντρα στις ευχές που δίνουμε συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις, για να εξευμενίσουμε τη θεά Τύχη και να κάνουμε την βαθύτερη έκφανση των συναισθημάτων μας να εκφραστεί στη πραγματικότητα.

Οι ευχές που με τις λέξεις που διαλέγουμε και τη δόνηση που αυτές προκαλούν, δημιουργούν ανάλογα το υπόβαθρο για την πραγματοποίησή τους ή όχι σε μια στιγμή, ή μια αιωνιότητα ανάλογα το πόσο έτοιμοι είμαστε. Πάντοτε ευχόμαστε, γιατί πάντοτε ενδόμυχα θέλουμε να γίνουμε κύριοι της μοίρας και της ζωής μας, μέσα από όσα κάνουμε και σκεφτόμαστε. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, γιατί πολύ απλά, πέραν των πεποιθήσεων και των περιορισμών στο αντιληπτικό μας πεδίο, η ζωή επαναπροσδιορίζεται με ταχύτητα φωτός, που ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ως αποτέλεσμα παρά ως πράξη.

Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, καθώς μέσα μου έκανα τον απολογισμό των περασμένων 365 ημερών και στο μεταίχμιο της νοητής αλλαγής χρονολογίας, αυτό που ήθελα ήταν να αγκάλιαζα τους ανθρώπους που έχω στη σκέψη μου και με την δύναμη της αγάπης να μεταβούμε σε ένα νέο ορόσημο.

Το ρολόι χτύπησε 12 και τα πυροτεχνήματα έκαναν την εμφάνισή τους στον Αττικό Ουρανό. 12.01' ανακουφίστηκα, το σκαλοπάτι το είχαμε διαβεί χωρίς ορατές απώλειες σε συναισθηματικό επίπεδο. Μια στιγμή ήταν και πέρασε...

Οι ευχές έχουν δύναμη και υπόσταση, γι' αυτό και θα ευχηθώ για το 2010 να είμαστε γεροί και στα πόδια μας, με καθαρή σκέψη και φως στη καρδιά!...

Καλή Χρονιά,
Μαριαλένα 5/1/2010

2 σχόλια:

  1. Φιλιά πολλά και μην ξεχάσεις το άθλημα, τώρα που πήρες μια γεύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χε,χε,χε... αναμένω την επιστροφή σου να επαναλάβουμε το τουρνουά και εν τω μεταξύ θα προσπαθήσω να προπονηθώ να ρίχνω ευθύβολα, τώρα που πήρα μιαν ιδέα περί τίνος πρόκειται!

    Thanks for the coaching! Πολλά φιλιά σας στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή